01/10/2008

Fontana Bad Nieuweschans opnieuw ‘beste kuurcentrum van Nederland’

Het kuurcentrum Fontana Bad Nieuweschans heeft opnieuw de titel ‘Netherlands’ Leading Spa Resort’ in de wacht gesleept. Fontana is hiermee het beste kuurcentrum van Nederland. Het is de vierde keer in vijf jaar dat ‘Nieuweschans’ de prijs wint.

De World Travel Awards kent jaarlijks prijzen toe aan diverse takken van de mondiale reisindustrie. De toekenning van de prijzen gebeurt onder andere door middel van enquêtering onder reisorganisaties en reizigers wereldwijd. Zo wordt op grond van persoonlijke ervaringen bepaald wie de beste is per categorie en per land. Voor de categorie 'Netherlands' Leading Spa Resort' waren onder meer Thermae 2000 in Valkenburg, het Kurhaus in Scheveningen en de spa van Hotels van Oranje genomineerd.

Directeur/ aandeelhouder Jos Keizer: "Natuurlijk zijn we trots op deze erkenning vanuit de markt. In 1985 waren we het eerste kuurcentrum dat in Nederland haar deuren opende. In de afgelopen 23 jaar is er in binnen onze sector erg veel veranderd. Het traditionele kuren, wat in 1985 in Nederland volslagen onbekend was, heeft zich meer ontwikkeld tot wellness concepten. De afgelopen jaren is het aantal toetreders binnen deze branche flink toegenomen en is er sprake van steeds meer diversiteit in de concepten. Wij zijn gelukkig in staat gebleken om onze geheel eigen positie zodanig te ontwikkelen en te onderhouden, dat wij na 23 jaren nog steeds aan de top van de kuurbranche staan. En dat in Nieuweschans."

Jaarlijks trekt het kuurcentrum ruim 200.000 bezoekers.

01/09/2008
Noord Nederlands Toneel maakt dinervoorstelling
01/09/2008
Max van den Berg in Griekse tragedie Medea