Navigatie overslaan

G2K wint Euro­pean Design Award met huis­stijl voor Forum

Het Groningse G2K Creative Agency heeft zilver gewonnen bij de European Design Awards 2020. G2K kreeg de prijs voor de huisstijl voor het Forum Groningen, in de categorie ‘company logo’.

Het logo viel in de prijzen omdat het, net als het Forum zelf, ruimte geeft aan heel veel verschillende creatieve inhoud. “Het kan in geanimeerde en stilstaande vorm gebruikt worden voor een publiek van jong tot oud, zonder herkenbaarheid te verliezen”, aldus G2K over het logo.

In de categorie ‘interactive installation’ won G2K het predicaat Finalist met de installatie ‘Stad’. Daarin wordt op een interactieve manier via verschillende verhaallijnen en media de geschiedenis van Groningen gepresenteerd. Deze installatie is te vinden op het Expoplein op de 4e verdieping in het Forum.

G2K Creative Agency is een design- en communicatiebureau met vestigingen in Groningen en Amsterdam. Naast Forum Groningen ontwierp G2K huisstijlen voor onder andere Rijksuniversiteit Groningen, Gasunie, Groningen Airport Eelde, Stenden Hogeschool, Iederz, TKP, Vechtdal Overijssel, Houthavens Amsterdam, Martinair Cargo en Maven Publishing.

Met de huisstijl voor Grand Theatre Groningen won G2K eerder goud bij de European Design Awards. Naast huisstijlen creëert G2K communicatie, digitale producties en campagnes.

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving. Lees onze cookieverklaring