Navigatie overslaan

Gemeen­te Gro­nin­gen looft prijs uit voor duur­zaams­te ondernemer

De gemeente Groningen heeft voor de tweede keer de Prijsvraag Duurzaamste Ondernemer uitgeschreven. Welk bedrijf er het beste in is geslaagd of het beste plan heeft om een innovatieve energiebesparing te realiseren, kan 20.000 euro winnen. Bovendien looft de gemeente 5000 euro uit voor het meest kansrijke plan.

De gemeente schrijft de prijsvraag uit om bedrijven te stimuleren actief mee te werken aan energiebesparing en reductie van CO2. Bovendien wil de gemeente bekendheid geven aan nieuwe technieken en aanpassingsmogelijkheden die als voorbeeld kunnen dienen voor collega-bedrijven.

Alle bedrijven in de gemeente Groningen kunnen meedingen naar de prijs. Wie mee wil doen, kan zich online aanmelden. De inschrijving sluit op 31 december.

De prijsvraag luidt: 'Welk bedrijf is er als beste in geslaagd of heeft het beste plan om een aanzienlijke en innovatieve energiebesparing te realiseren, hetzij in het bedrijfspand, hetzij in het productieproces, hetzij met het product of de dienst van het bedrijf?' Bedrijven kunnen zich aanmelden via www.duurzaamstestad.groningen.nl.
De prijsuitreiking is begin volgend jaar.

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving. Lees onze cookieverklaring