Navigatie overslaan

Geno­mi­neer­den Zaken­vrouw van het Noor­den bekend

Renske Bos, Manon Copini en Alfride Groenewold zijn genomineerd voor de titel ‘Zakenvrouw van het Noorden 2008’. De jury koos de drie onderneemsters uit elf vrouwen die zich kandidaat voor de titel hadden gesteld.

Renske Bos is als mede-eigenaar verantwoordelijk voor het succesvolle cateringbedrijf Bos&Bos Catering. Het bedrijf werd opgestart in 2003 waarna een eigen brasserie Bites volgde en Bos mede-eigenaar werd van evenementenlocatie Koetshuys. Bos deed daarvoor ervaring op als pr-functionaris, partymanager en F&B supervisor.

Manon Copini is districtsdirecteur bij Retail ING Bank en deed ervaring op als manager in Hong Kong en als Coördinator International Relations, Economic Development & Major Projects in Australië. In 2004 keerde ze terug naar Nederland waar ze begon als District Director Retail bij de ING Bank in Groningen.

Alfride Groenewold staat op de lijst omdat ze het afgelopen jaar maar liefst drie reinigingsbedrijven samenvoegde tot één bedrijf: Area Reiniging. Groenewold is directeur van deze succesvolle N.V.

De Zakenvrouw van het Noorden wordt op 28 oktober gekozen tijdens het jaarlijkse 'Women in Business', in Martiniplaza in Groningen.

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving. Lees onze cookieverklaring