Navigatie overslaan

Geor­ge Ver­berg benoemd tot Pre­si­dent Ener­gy Del­ta Institute

George Verberg, internationaal bekend expert op gasgebied, is benoemd tot President van Energy Delta Institute (EDI). Verberg bekleedde eerder onder meer de functie van CEO N.V. Nederlandse Gasunie en President of the International Gas Union (IGU). Zijn belangrijkste taak binnen EDI wordt het verder uitbreiden en versterken van EDI's nationale en internationale kennisnetwerk.

George Verberg speelt nog steeds een vooraanstaande rol in de nationale en internationale energiewereld. Met zijn uitgebreide gaskennis, internationale contacten en goede relaties is Verberg de persoon bij uitstek om Energy Delta Institute - aan wiens wieg hij gestaan heeft - verder te versterken. In zijn rol als president van EDI is George Verberg verantwoordelijk voor het onderhouden en verder uitbreiden van EDI's internationale netwerk aan contacten met zakelijke en academische partners. Daarnaast zal hij de inhoudelijke kwaliteit van de door EDI verzorgde opleidingen, projecten en onderzoeken verder bevorderen en waarborgen.

Na zijn vertrek als directeur N.V. Nederlandse Gasunie was George Verberg president van de IGU. Op dit moment bekleedt hij onder andere de functie van voorzitter van het bestuur van het Clingendael International Energy Programme, is hij lid van de Raad van Toezicht van het International Institute for Social Studies en voorzitter van de Raad van Toezicht van de Rijksuniversiteit Groningen.

www.energydelta.nl

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving. Lees onze cookieverklaring