Navigatie overslaan
10/02/2016

GIC.nl lanceert gratis nieuwsapp voor Groningen

De Groninger Internet Courant heeft een nieuwe gratis Stadsapp gelanceerd voor iPhone en Android-telefoons. De GIC Stadsapp toont het belangrijkste nieuws uit Stad en Ommeland en biedt een overzicht van wat Groningen te bieden heeft. De app is gratis te downloaden in de App Store van Apple en in Google Play.

De app is een aanvulling op de andere Groningse nieuwsmedia, alleen ligt de nadruk, zoals de naam al aangeeft, vooral op het nieuws uit de stad. ‘Het bijzondere van deze app is dat er niet alleen nieuws in staat, maar dat er ook aandacht is voor evenementen, uitgaan, innovatie, economie en wonen’, aldus Hans de Preter, hoofdredacteur van de Groninger Internet Courant. ‘De GIC Stadsapp is dus niet een nieuwe nieuwsvoorziening, maar wil een overzicht bieden van alles wat telt in Groningen en vormt een bindmiddel voor alle ‘Groningen-fans’!’

Speciaal voor de Groninger Internet Courant bouwden de Groningse appbouwers van Noel Wapp een unieke app met een fonkelnieuw design. “Niet alleen is de app supersnel, hij is ook nog eens ontzettend makkelijk te bedienen door te swipen”, aldus de ontwikkelaars.

De Stadsapp van de Groninger Internet Courant is gratis te downloaden App Store en op Google Play.

dinsdag 09 februari 2016
IT Academy start opleiding voor 'sexiest job of the 21st century'
dinsdag 09 februari 2016
De Culinaire Verleiding: grootste indoor food festival van het Noorden