Navigatie overslaan

GPS-riem van Nego­ti­ca maakt dra­ger wereld­wijd traceerbaar

Het innovatieve Groninger bedrijf Negotica heeft weer eens een wereldprimeur te pakken. Tijdens de onlangs gehouden Promotiedagen voor het Bedrijfsleven Noord-Nederland in Martiniplaza presenteerde het bedrijf de Traceerriem, een op het oog normale leren riem waarvan de drager dankzij een GPS-zender wereldwijd te lokaliseren is.

Het mooie aan deze gadget is dat er geen los kastje op de riem nodig is, geen snoertjes om op te laden en geen aparte simkaart of telefoonabonnement. Het is eigenlijk gewoon een comfortabele, met de hand gemaakte lederen riem, die niet alleen je broek ophoudt, maar ook je locatie uiterst precies registreert. Erg handig om bijvoorbeeld dementerende ouderen die er nog wel eens tussenuit willen knijpen terug te kunnen vinden.

De Traceerriem heeft enkele bijzondere eigenschappen. Zo is de riem snoerloos oplaadbaar via inductie en kan het GPS-trackingsysteem op afstand worden uitgezet als dit even niet nodig is, bijvoorbeeld tijdens een vliegreis.

De riem is zeer eenvoudig in gebruik, heeft uitgebreide track & trace opties en geeft de gebruiker maximale mogelijkheden en optimaal beheer. En in welk land ter wereld de drager zich ook bevindt, volgens Negotica functioneert de riem altijd optimaal, zowel bij het ophouden van de broek als bij de GPS-lokalisering.

www.negotica.net

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving. Lees onze cookieverklaring