Navigatie overslaan

Gro­nin­gen Digi­tal Busi­ness Centre

Groningen Digital Business Centre (GDBC) richt zich op het ontwikkelen, delen en overdragen van kennis op het gebied van digital business en analytics. Het is een plek waar innovatie en onderzoek naar digitaal ondernemen gestimuleerd wordt. Wetenschap en bedrijfsleven komen binnen het GDBC samen om kennis te ontwikkelen en met elkaar te delen. Daarmee is GDBC het wetenschappelijke, digitale broeinest van Groningen, waar (young) professionals worden opgeleid en klaargestoomd voor een baan in de digitale sector.

Kennis ontwikkelen en delen

Het GDBC staat voor bundeling van kennis van digitaal ondernemen en data analyse. Het Centrum gaat voor de versterking van de digitale sector in Noord Nederland en doet dit door studenten van de Rijksuniversiteit Groningen in contact te brengen met de vele mooie noordelijke ondernemingen die we in onze regio hebben.

Studenten en bedrijfsleven

Het GDBC haalt ondernemers de universiteit in en brengt de studenten naar het bedrijfsleven toe. Door middel van onderzoeksvragen vanuit de praktijk, stages of specifieke consultancy opdrachten. Dus heb jij als bedrijf behoefte aan kennis op het gebied van digital business en / of data analytics of ben jij dat jonge digitale talent dat op zoek is naar de mooie uitdagingen in en rond Groningen schroom dan niet om contact op te nemen met Bas Baalmans, Managing Director GDBC b.s.baalmans@rug.nl

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving. Lees onze cookieverklaring