Navigatie overslaan

Gro­nin­gen krijgt voor het eerst een Onli­ne Banenmarkt

Volgende week is de eerste editie van de online banenmarkt Groningen. Het doel van de banenmarkt, die wordt gerealiseerd met behulp van LinkedIn, is om de perfecte match tussen werkgever en werkzoekende mogelijk te maken.

De Banenmarkt wordt georganiseerd door Werk in Zicht, en staat op de agenda voor dinsdag 2 februari van 10.00 tot 13.00 uur.

LinkedIn-groep

Via de LinkedIn-groep Online Banenmarkt Groningen kunnen werkgevers hun vacatures delen met werkzoekenden in de groep. Werkgevers wordt geadviseerd dat te doen op 2 februari tussen 10.00 en 13.00 uur. Dit is het moment waarop werkgevers, intermediairs, werkcoaches én werkzoekenden tegelijk online zullen zijn.

De organisatie benadrukt dat het ook mogelijk is om eerder al een vacature te plaatsen. “De LinkedIn-groep is nu ook al toegankelijk om vacatures in te plaatsen. De vacatures blijven na 2 februari nog een tijd in de groep staan.”

“Kent u andere bedrijven of werkgevers die op zoek zijn naar kandidaten voor bepaalde functies of graag hun netwerk willen uitbreiden? Nodig ze dan vooral uit om ook lid te worden van de LinkedIn-groep! Want samen zorgen we voor meer werk”, aldus de organisatie.

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving. Lees onze cookieverklaring