Navigatie overslaan

Gro­nin­gen­Li­fe maakt keu­ze voor stu­die­stad Gro­nin­gen wel erg makkelijk

Wie kunnen je het beste vertellen hoe het is om te studeren in Groningen? Precies, studenten zelf! Juist om die reden is GroningenLife! in het leven geroepen. Het team achter deze website neemt je op een leuke en informatieve wijze mee door het bruisende Groningse studentenleven.

Of het nu gaat om het vinden van een kamer, de leukste sport(vereniging), de beste kroeg of discotheek of de studie- of studentenvereniging die het beste bij je past: de ervaringsdeskundige bloggers van GroningenLife! bieden een helpende hand. De website biedt een handig overzicht van alle informatie die je als aanstormend student nodig hebt om je keuze voor Groningen als studiestad goed te kunnen onderbouwen.

Naast de nodige lijstjes van voorzieningen en adressen waar je als student met vragen terecht kunt, zijn er verschillende studentenbloggers actief op GroningenLife!. Hun verhalen dienen ter inspiratie voor de nieuwe generatie studenten, maar zijn ook voor anderen erg leuk om te lezen. Het Groningse studentenleven wordt op een dusdanig leuke manier onder woorden gebracht, dat je zou willen dat je ook aankomend eerstejaars bent.

Neem zelf een kijkje op GroningenLife!

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving. Lees onze cookieverklaring