Navigatie overslaan

Gro­nin­ger Inter­net Cou­rant: for­se kor­ting op uit­gaan op vrijdag

De Groninger Internet Courant (GIC) biedt haar lezers een nieuwe service. In samenwerking met het Groninger Uitburo biedt de GIC iedere vrijdag in haar Luncheditie een fikse korting op een interessante uitgaansactiviteit in Groningen, een 'last minute-boeking' voor een voorstelling. De korting bedraagt maar liefst vijftig procent van het entreekaartje. Bovendien brengt het Groninger Uitburo aan het groeiende aantal lezers iedere dag op de GIC-website een tip van de dag. Op die manier worden twee vliegen in een klap gevangen: de lezers krijgen dagelijks, naast het bericht over Uitgaan in Groningen, ook een uitgaanstip van het Groninger Uitburo.

Overigens zijn de last minute kaarten niet te reserveren maar alleen vanaf 12.00 uur te verkrijgen zijn bij de Uitshop (VVV) aan de Grote Markt.

De tip is technisch mogelijk gemaakt door het Groningse internetbedrijf iWink dat de website van het Groninger Uitburo linkte aan die van de GIC. Overigens heeft de Luncheditie van de Groninger Internet Courant inmiddels meer dan zevenduizend abonnees, waarmee het een van de grootste dagelijkse e-mail nieuwsvoorzieningen van Nederland is geworden.

Overigens zijn de theaters in de zomerperiode dicht, dus zijn er de komende tijd wat minder last minutes (soms zelfs alleen een film). In september zal dit weer aantrekken.

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving. Lees onze cookieverklaring