Navigatie overslaan

Gro­nin­gers bou­wen spe­ci­a­le vork­hef­truck voor Noors aquacultuurbedrijf

Heftruckfabrikant PTB Special Products uit Groningen heeft een op maat gebouwde zwaarlast pallettruck geleverd aan een Noors aquacultuurbedrijf. PTB lost hiermee een belangrijke knelpunt op in het logistieke proces van de Noorse onderneming.

Binnen het Noorse bedrijf was behoefte aan een oplossing voor het transporteren van zware 10 tons kisten. Een standaard 10 tons vorkheftruck is veel te groot en vooral niet wendbaar genoeg om in de Noorse productieomgeving te opereren.

PTB heeft daarom een maatwerkoplossing bedacht: een krachtige en compacte meelooppallettruck met speciaal vorkenbord en 10.000 kilogram hefcapaciteit. Door het compacte formaat van de machine is het nu mogelijk om de bijzonder zware kisten door het gehele bedrijf te manoeuvreren.

Dat bedrijven uit de hele wereld de kennis en innovatie van de Groningse machinebouwer inschakelen is niet verwonderlijk. In tegenstelling tot vele andere leveranciers richt PTB zich met innovatieve pallettrucks, industriële trekkers, stapelaars en orderpickers op 100 procent maatwerk-oplossingen. Het unieke bedrijf weet zo telkens weer innovatieve oplossingen voor interne logistieke problemen te ontwikkelen.

Kijk voor meer informatie over de maatwerkoplossingen van PTB op www.ptbspecial.com.

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving. Lees onze cookieverklaring