Navigatie overslaan

Gro­nin­gers komen met auto­maat voor ver­se maal­tij­den: GymBites

Geen snoep, geen blikjes frisdrank maar gezonde en verse maaltijden. Twee jonge Groningers hebben een automaat bedacht waaruit je 24/7 verse take&go maaltijden kunt ‘trekken’: de GymBites. De eerste GymBites-apparaten zijn al geplaatst.

Volgens de ondernemers, Jesse Mellema en Camiel Struwer, is het foodconcept afgestemd op de drukbezette en moderne mens, die het liefst alles tegelijk wil: een gezond bezet leven, een bruisende agenda, een blakende gezondheid, een strak lijf en ook nog eens elke dag lekker vers eten.

GymBites is een uniek concept, stellen de twee. Jesse Mellema: “We willen de combinatie van gezond leven en lekker eten voor iedereen 24/7 bereikbaar maken. Smakelijke maaltijden, met dagverse ingrediënten zonder poespas, e-nummers en vulmiddelen op elk moment van de dag verkrijgbaar.”

De eerste automaten hebben al een plek, en een nieuwe lading apparaten is alweer onderweg naar het Noorden. Toch zijn de twee nog altijd op zoek naar plekken waar de maaltijdautomaten kunnen staan. De GymBites-automaten kunnen binnen en/of buiten geplaatst worden op elke denkbare locatie, zoals bedrijfskantines, schoolkantines, studentencomplexen, fabrieken, bus- en treinstations en kantoorterreinen.

In de automaten zitten onder andere salades, wraps en vegetarische maaltijden. De maaltijden zijn ook online te bestellen via www.gymbites.shop.

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving. Lees onze cookieverklaring