01/08/2008

Gronings bedrijf ontwikkelt fitnessprogramma voor ZZP’ers

Wie graag zelfstandig ondernemer wil worden moet daar iets voor over hebben. Maar niet zijn gezondheid. Want voor iedereen die actief wordt op het ondernemerspad in Groningen is er nu een speciaal gezondheidsprogramma voor zelfstandigen zonder personeel ontwikkeld. Volgens de initiatiefnemers is het beter ondernemen wanneer men in optimale conditie is, maar zijn zelfstandigen zonder personeel niet altijd in de gelegenheid om aan fitnessprogramma’s, die er al zijn voor ambtenaren en werknemers, mee te doen.

Het bedrijf HealthLife Bloxxes uit Groningen heeft daarom een nieuw programma voor Zelfstandigen Zonder Personeel bedacht. Centraal hierbij staan het bewaken en bevorderen van de eigen gezondheid met waar nodig de inzet van preventieve maatregelen. Het nieuwe programma is uniek en is het enige programma binnen de Benelux dat speciaal ontwikkeld werd voor ZZP-ers, zegt een woordvoerder.

Er zijn drie pakketten: Brons, Zilver en Goud, die inspelen op de individuele behoeften van de ZZP-er. Niet alleen zijn de verschillende gezondheidsaspecten in het programma opgenomen, maar ook - om mensen op plezierige wijze fit te houden - een blok ontspanning. Zo bevat het programma (stoel)massage en kan de ZZP-er korting krijgen bij verschillende bedrijven op het gebied van wellness.
Het nieuwe programma is speciaal voor ZZP-ers ontwikkeld omdat voor deze ondernemers een Arbeidsongeschiktheidsverzekering vaak onbetaalbaar is en aansluiting bij een ARBO-instelling helemaal uit den boze. Dit programma is geen vervanging voor een dergelijke verzekering, maar geeft vooral inzicht in de gezondheid en biedt een totaal concept: gezondheid en ontspanning, iets wat door veel startende ondernemers wordt vergeten.

Voor meer informatie: www.bgpzzp.eu

01/06/2008
Verbrander biomassa overweegt vestiging Eemshaven
01/06/2008
UMCG opent centrum voor ouderenzorgNieuw artikel