Navigatie overslaan

Gro­nings bedrijf ont­wik­kelt onli­ne appli­ca­tie voor keu­ring pleziervaartuigen

Het in Scheemda gevestigde, internatonaal werkzame keurings- en certificeringsbureau Dutch Marine Inspection heeft een online applicatie ontwikkeld die de keuring van pleziervaartuigen een stuk gemakkelijker maakt. De apllicatie, Adriana genaamd, is gebaseerd op moderne principes als cloud computing en zorgt er daardoor voor dat relevante informatie snel en accuraat beschikbaar is, zodat het keuringstraject efficiënter verloopt.

Dutch Marine Inspection bestaat sinds 2007 en is destijds opgericht door elektrotechnisch ingenieur Albert de Roos, die daarvoor al jaren werkzaam was in de jachtbouw. Het bedrijf is sinds juli 2010 in het bezit van een officiële accreditatie als keuringsinstantie voor de pleziervaart van de Nederlandse overheid en is sinds het begin een aantal jaren geleden uitgegroeid tot een internationaal opererend bedrijf.

Dankzij het succes van de afgelopen jaren is Dutch Marine Inspection, samen met nog twee bedrijven, genomineerd voor de allereerste Ondernemingsprijs Oost-Groningen. Directeur Albert de Roos ziet de nominatie als een beloning: ‘Ik ben er trots op dat alle tijd en energie die ik in mijn bedrijf steek een nominatie heeft opgeleverd. Met een vernieuwende kijk op ons werk en het gebruik van zelf ontwikkelde innovatieve toepassingen, onderscheiden wij ons van de concurrentie. Het zou een leuke beloning zijn om deze prijs in de wacht te slepen, maar het eindoordeel laten we over aan de jury.’

Of De Roos de prijs ook daadwerkelijk in ontvangst mag nemen, zal blijken tijdens de uitreiking op 9 februari.

www.dutchmarineinspection.nl

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving. Lees onze cookieverklaring