Navigatie overslaan

Gro­nings inno­va­tie-ini­ti­a­tief breidt zich snel uit over Nederland

Het in Groningen ontwikkelde initiatief NL Innovators breidt zich steeds verder uit. Het project brengt ondernemers, studenten, experts en bedrijven bij elkaar en versnelt de ontwikkeling van nieuwe producten en diensten door hiervoor een goed businessplan op te stellen, zonder dat degene die op het idee kwam hier veel tijd aan kwijt is.

Wie een goed idee voor een product of dienst heeft, maar niet de tijd om dit uit te werken, kan zijn idee stallen bij NLInnovators. Die organisatie schakelt vervolgens studenten en experts in om een maand lang te werken aan een businessmodel. Dit complete model wordt vervolgens weer terug geleverd aan degene die met het originele idee op de proppen kwam. Deze zogenoemde ‘innovator’ blijft altijd eigenaar van het idee. Wel biedt NL Innovators nog hulp bij het in contact komen met potentiële investeerders, klanten en leveranciers.

Inmiddels kunnen niet alleen meer Groningers met hun ideeën terecht bij NL Innovators. Er zijn al vestigingen in Veenendaal, Leeuwarden, Nijkerk, Den Haag en Den Bosch en ook in Rotterdam, Eindhoven, Maastricht en zelf het buitenland zijn plannen om de werkwijze op te pakken.

www.nlinnovators.nl

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving. Lees onze cookieverklaring