Navigatie overslaan

Gro­nings inter­net­be­drijf iWink wint Dut­ch Inter­ac­ti­ve Award

Internetbedrijf iWink uit Groningen heeft een Dutch Interactive Award gewonnen met een website over scheepvaartbedrijf Koninklijke Wagenborg. De prestigieuze Dutch Interactive Awards worden uitgereikt in verschillende categoriën. iWink en Wagenborg ontvingen tijdesns een feestelijke bijeenkomst in het Amsterdamse Krasnapolsky Hotel de prijs in de categorie ‘corporate’.

In de categorie ‘corporate’ draait het om de beste online platformen voor grote bedrijven en organisaties gericht op informatievoorziening voor stakeholders en geïnteresseerden. In zijn juryrapport noemde de jury van de DIA het resultaat van de samenwerking tussen iWink en Koninklijke Wagenborg ‘indrukwekkend’ en ‘een knappe prestatie, zeker binnen de bestaande sector’.

Zowel iWink als Koninklijke Wagenborg zijn vanzelfsprekend ingenomen met de keuze van de jury. ‘Deze award is voor ons een echte bevestiging dat het ‘show and tell’ uitgangspunt van onze website echt werkt’, aldus Guus van der Linde, manager communication & identity bij Wagenborg. Jurriaan Wentink, mede-eigenaar van iWink voegt daaraan toe: ‘Het winnen van deze DIA is een erkenning voor ons allemaal: iWinkers en het team van Wagenborg. Een prestatie waar we heel trots op zijn.’

www.iwink.nl

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving. Lees onze cookieverklaring