Navigatie overslaan

Gro­nings Mul­tico­py op één in top tien

De winnaar van de top tien van 2009 is Multicopy Groningen Rengerspark geworden. Grafisch bedrijf Multicopy maakt ieder jaar een top tien van haar vestigingen. ‘Grandioos’, vindt Jessy Doedens mede-eigenaresse van Multicopy Groningen Rengerspark. ‘We krijgen nu ook veel reacties en erkenning. Ik denk dat dit komt doordat wij een bijzonder breed pakket hebben. We hebben acht drukpersen en dat biedt veel mogelijkheden.’ Doedens denkt ook dat haar bedrijf de winnende positie te danken heeft aan hoe het bedrijf omgaat met klanten. ‘We gaan sociaal om met mensen. Als zij een probleem hebben, wordt het ons probleem. Want we willen de klant van a tot z helpen. Door onze klantvriendelijkheid en het brede pakket hebben we ook klanten uit bijvoorbeeld Amsterdam, Os en Nieuwegein.’

Volgend jaar is Jessy Doedens, samen met haar man, dertig jaar eigenaar van Multicopy Groningen Rengerspark. Het bedrijf doet voornamelijk veel drukwerk en briefmailing van bedrijven. Doedens vindt Groningen een fijne plaats om te werken. ‘De mensen zijn hier vriendelijk en het is hier ‘een man, een man en een woord, een woord’. Verder is Groningen een leuke stad en goed bereikbaar.’ Ook de plaats Hoogezand, waar ze woont, vindt ze een leuke plek. ‘We mogen er graag zijn,’ vertelt Doedens.

Het gaat goed met Multicopy Groningen Rengerspark, er zijn zelfs plannen om volgend jaar uit te bereiden. ‘We willen graag de opslagruimte van het bedrijf uitbouwen, zodat we meer ruimte hebben.’ De afgelopen jaren ging het snel met het bedrijf. ‘Als je eenmaal in de molen zit, gaat het razend snel.’ Ook vorig jaar hebben ze niet stil gezeten. ‘We hebben vorig jaar veel klanten gehad, ondanks het recessiejaar,’ besluit Jessy Doedens.

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving. Lees onze cookieverklaring