Navigatie overslaan

Gro­nings schil­der­be­drijf uit­ge­roe­pen tot Vak­man van het Jaar’

Schildersbedrijf van Kalsbeek uit Hoogezand-Sappemeer is benoemd tot ‘Vakman van het Jaar 2010’ in de categorie ‘Stuc- en Schilderwerk’. Van Kalsbeek mag zich nu een jaar lang het beste schilderbedrijf in Nederland noemen.

De verkiezing van de Vakman van het jaar is een jaarlijks terugkerend initiatief van de internetmarktplaats voor luswerk Werkspot.nl. Met de verkiezing worden vakmensen in de categorieën ‘Hoveniers’, ‘Aan- en nieuwbouw’, ‘Stuc- en schilderwerk’, ‘Installatiewerk’ en ‘Timmerwerk’ in het zonnetje gezet. Met de wedstrijd wil de organisatie de waardering voor vaklui benadrukken. Een deskundige jury onder leiding van Pascal Joore, directeur van Werkspot.nl, kiest per categorie een winnaar en een algehele Vakman van het Jaar.

Eigenaar van het Groningse schildersbedrijf Rudi van Kalsbeek was afgelopen jaar al tweede geworden bij de verkiezing. ‘Ook dit jaar was ik super trots dat ik weer geselecteerd was bij de laatste vijf van Nederland. Uiteraard ben ik erg blij met deze prijs, hier raak je nog meer gemotiveerd van’, zegt Van Kalsbeek.

Van Kalsbeek is vanaf zijn vijftiende jaar werkzaam als schilder. In de 21 jaar dat hij ondernemer is, heeft hij een hoop geleerd. Hij doet het werk samen met zijn team waar hij zeer trots op is. ‘Deze prijs is een prachtige onderscheiding en een bekroning op je werk’, aldus Van Kalsbeek.

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving. Lees onze cookieverklaring