Navigatie overslaan

Gro­ning­se bedrij­ven ont­wik­ke­len nieu­we Telegraaf-app

De Groningse bedrijven G2K en beepRoger gaan de nieuwe tablet-app voor de Telegraaf ontwikkelen. De app van de ‘krant van wakker Nederland’ is één van de meest gebruikte nieuws-apps van Nederland. Telegraaf Media Nederland koos voor de Groningse bedrijven na een bureauselectie tussen meerdere nationale en internationale bureaus.

G2K en beepRoger combineren graphic design en interaction design. Hun aanpak, werkwijze, visie op het medium en de eerste designvoorstellen deden Telegraaf Media Nederland besluiten te kiezen voor de Groningse bedrijven. ‘We waren op zoek naar een partij die ons unieke merk met bijbehorende beleving en rijke content perfect kon laten aansluiten op de unieke kenmerken en gebruiksmomenten van tablets. Dat vraagt om kennis, ervaring en creativiteit. Bij G2K en beepRoger vonden we de mensen die dat waar konden maken’, aldus Patrick Loppé, Manager Mobile bij Telegraaf Media Nederland.

De nieuwe App die G2K en beepRoger gaan ontwikkelen maakt gebruik van alle nieuwe mogelijkheden van het medium ‘tablet’. Het ontwerp is daarom geschikt voor tablets met verschillende operating systems en schermformaten.

G2K is een design en communicatiebureau met vestigingen in Groningen en Amsterdam. Het bureau heeft de afgelopen jaren diverse internationale designprijzen gewonnen waaronder drie Red Dot Design Awards en een European Design Award Gold. BeepRoger innoveert, ontwikkelt en realiseert mobiele toepassingen voor onder meer smartphones en tablets.

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving. Lees onze cookieverklaring