Navigatie overslaan

Gro­ning­se Nieu​weMo​biel​.nl geno­mi­neerd voor Web­si­te van het Jaar-verkiezing

De vergelijkingsite voor mobiele telefoons en bijbehorende abbonementen NieuweMobiel.nl is genomineerd voor de Website van het Jaar-verkiezing. Het bedrijf werd zo’n twaalf jaar geleden opgericht op de zolderkamer van Martijn Rodenboog in een klein Gronings dorp. ‘Dat NieuweMobiel.NL nu genomineerd is, is zowel een grote eer als waardering voor wat er door de jaren heen bereikt is!’, zo zegt de nog jonge ondernemer.

NieuweMobiel.NL is een onafhankelijke telefoon- en prijsvergelijker. Al meer dan 12 jaar helpt het Groningse bedrijf mensen aan een nieuwe mobiele telefoon met eventueel een bijpassend abonnement. De mensen van NieuweMobiel.nl vergelijken daarvoor dagelijks alle prijzen op ruim 50 verschillende webshops. Via de website kunnen consumenten vervolgens rechtstreeks doorklikken naar de bestelsite van de goedkoopste aanbieder.

De Website van het Jaar-verkiezing vindt elk jaar plaats. Het Nederlandse publiek kan in een groot aantal categoriën stemmen op zijn favoriete websites en deze beoordelen op kwaliteit. Uit deze stemming komen voor elke categorie twee winnaars. De website met de hoogste kwaliteitsscore wordt Beste Website van het Jaar. De award voor Populairste Website gaat naar de website met de meeste stemmen. Uiteindelijk wordt uit al deze winnaars de allerbeste Nederlandse website van het jaar gekozen.

Martijn Rodenboog is dolblij met de nominatie van zijn bedrijf in de categorie ‘vergelijking’: ‘Ruim 12 jaar geleden begon ik NieuweMobiel.NL vanuit m'n slaapkamer in een klein Gronings dorp. Dat NieuweMobiel.NL nu genomineerd is, is zowel een grote eer als de waardering voor wat er door de jaren heen bereikt is!’, zo zegt hij.

Rodenboog beseft echter terdege dat er nog niks gewonnen is. ‘Genomineerd worden is één ding, winnen is iets heel anders! NieuweMobiel.NL staat in de categorie ‘vergelijking’ tussen enkele grote namen. ‘Sterker nog, deze categorie heeft nog geen andere winnaar gekend dan Tweakers’, aldus de internetondernemer. Maar daar laat de Groninger zich niet door afschrikken: ‘Hoe mooi zou het zijn als het dit jaar anders is? Dat NieuweMobiel.NL als Groningse underdog die snelle jongens uit het westen passeert en de grond daar eens flink laat beven. Draaien we de rollen gewoon eens om!’, zegt hij strijdvaardig.

www.nieuwemobiel.nl

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving. Lees onze cookieverklaring