Navigatie overslaan

Gro­ning­se star­tup Vraym haalt meer uit onli­ne video

Boek de hotelkamer uit de laatste James Bondfilm, koop dezelfde sneakers als Armin van Buuren, check welke nagellak Doutzen Kroes draagt. Stel je voor dat je alles in een video kan selecteren en dat je slechts één klik verwijderd bent van alles wat je ziet. De Groningse startup Vraym maakt het mogelijk!

Vraym.com is een gloednieuw online videoplatform dat het mogelijk maakt dat iedere gebruiker alles in een video kan selecteren, delen en adverteren. Vraym biedt zowel kijkers als producenten en adverteerders daarmee nieuwe mogelijkheden om meer uit online video halen.

Het Groningse videoplatform biedt gebruikers de mogelijkheid om op elk moment in elke video zogenaamde ‘Vrayms’ te plaatsen, tekst toe te voegen en deze vervolgens te delen. Op elke milliseconde is een Vraym te plaatsen en elke Vraym verwijst terug naar de video, waardoor het bereik en de mogelijkheden voor interactie oneindig groot zijn. Zo kun je als je een video bekijkt bijvoorbeeld precies aangeven welke shots jij het allerbeste vindt of op welk moment er iets speciaals gebeurt.

Voor adverteerders is het mogelijk om via een Vraym direct te linken naar een online verkooppunt zodra er een product in dienst komt, zonder dat een advertentie het hele beeld overneemt. Zo kunnen producenten hun video’s openstellen voor adverteerders en zo extra inkomsten genereren. Maar wil je niet dat iedereen Vrayms in jouw video plaatst, dan is dat makkelijk te voorkomen. Je bepaalt als producer namelijk zelf wie je toestemming geeft om Vrayms te plaatsen.

Kijk voor meer informatie en voor video’s op: www.vraym.com

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving. Lees onze cookieverklaring