Navigatie overslaan

Gro­ning­se tele­com­pro­vi­der Voys breidt uit naar Duitsland

De succesvolle Groningse telecomprovider Voys voorziet nu ook Duitse bedrijven van zakelijke telefonie in de cloud. Met de uitbreiding naar Duitsland staat de landenteller voor Voys nu op vier.
Duitsland is alweer het vierde land waar Voys haar diensten aanbiedt. Nederlandse, Belgische en Zuid-Afrikaanse bedrijven konden al klant worden bij de telecomprovider. Het Groningse bedrijf bestaat sinds 2006 en maakt sindsdien een enorme groei door.

Voys biedt nu dus ook in Duitsland een alternatief voor bestaande telecomaanbieders. Met de VoIP-telefonieoplossing biedt de provider zijn klanten flexibileit en de vrijheid om overal te werken, waar en wanneer ze maar willen. In de gebruiksvriendelijke online telefooncentrale Freedom kunnen Duitse klanten hun telefonie voortaan helemaal naar wens aanpassen.

Duidelijke doelgroep

De telecomprovider zet geen traditionele koers richting Duitsland. 'Zo hebben we een heel duidelijke doelgroep voor ogen: start-ups, scale-ups, cloud-georiënteerde en techy bedrijven in grotere Duitse steden zoals Berlijn', legt Voys-oprichter Mark Vletter uit. 'Daarnaast is de taal op onze website Engels.'

Duitsland is volgens de Groningse ondernemer een opstap naar Europa. De groei die Voys de afgelopen jaren in Nederland doormaakte, wil het bedrijf graag voortzetten in het buitenland. 'De Engelse taal wordt veel gesproken en maakt het schaalbaar om snel uit te breiden naar meerdere landen in Europa’, legt Vletter uit. Op basis van ervaringen en onderzoek besluit Voys vervolgens per land of ze haar diensten ook in de taal van het land zal aanbieden.

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving. Lees onze cookieverklaring