Navigatie overslaan

Gro­ning­se Voys voor tien­de jaar op rij bij snelst­groei­en­de bedrij­ven van Nederland

Voys is voor de tiende keer op rij FD Gazelle. Het Financieele Dagblad heeft bekendgemaakt dat de Groningse telecomprovider weer bij de snelstgroeiende bedrijven van Nederland hoort. Daarmee is Voys de eerste organisatie in Noord-Nederland die zo vaak FD Gazelle is geweest.

Het is de 18e keer dat Het Financieele Dagblad de FD Gazellen uitreikt: de awards voor de snelstgroeiende bedrijven van Nederland. Voys behoort tot de categorie middelgroot. Een van de criteria om FD Gazelle te zijn is een omzetgroei in de voorgaande drie jaar van minimaal twintig procent, waarbij het laatste jaar winstgevend is afgesloten.

Voys-oprichter Mark Vletter te gast in FD Gazellen Podcast


In aanloop naar de awards was Mark Vletter, oprichter van Voys, te gast in de FD Gazellen Podcast als FD Gazelle van de week. In de aflevering ‘De groeikracht van Noord-Nederland’ vertelt hij waarom het goed toeven is als ondernemer in Groningen: “De combinatie van werken, wonen en gezond leven is heel fijn in balans met elkaar. We hebben veel internationale collega’s die uiteindelijk emigreren en bewust voor Groningen kiezen, omdat het zo’n ontzettend fijne plek is.”

Uitreiking in Theater Amsterdam

Op donderdag 25 november worden de awards uitgereikt in Theater Amsterdam. Dit is in tegenstelling tot vorig jaar, toen vond de uitreiking online plaats. Tijdens de uitreiking wordt per regio bekendgemaakt welke ondernemingen de allersnelste groeiers zijn.

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving. Lees onze cookieverklaring