Navigatie overslaan

Gro­ning­se WOO orga­ni­seert ken­nis­ses­sies over onli­ne onder­ne­men voor mkb-ondernemers

Werkplaats Online Ondernemen Groningen (WOO-Groningen) organiseert komende tijd een aantal kennissessies voor mkb-ondernemers over online ondernemen. En dat is niet zonder reden: juist door de coronacrisis biedt de verkoop via internet enorme kansen. De WOO helpt ondernemers als het gaat over online strategie, content en online adverteren.


De zogenoemde WOO Grow Sessies - webinars en interactieve workshops waarmee mkb-ondernemers gelijk aan de slag kunnen - staan op de agenda voor donderdag 26 november, maandag 7 december en maandag 14 december. De WOO Grow Sessies zijn opgebouwd uit twee onderdelen: een webinar door Google Digitale Werkplaats en een interactieve workshop waarin de cases van deelnemers centraal staan. De workshop wordt gegeven door een online marketing expert.

WOO Grow Sessies

De eerste sessie van de WOO Grow Sessies legt de basis voor online marketingstrategie en kanaalkeuze. In de tweede sessie staan content en contentcreatie centraal en de laatste sessie van deze serie gaat over online adverteren.

Ondernemers kunnen zich telkens voor één of meerdere onderdelen inschrijven. Deelname is gratis. Aanmelden is wel nodig, en dat kan hier.

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving. Lees onze cookieverklaring