Navigatie overslaan

Groot­ste Ken­ni­s­fes­ti­val Noord-Neder­land in sep­tem­ber opnieuw op Suikerunieterrein

Na het grote succes van de eerste editie in 2017, vindt op donderdag 26 september opnieuw het Grootste Kennisfestival van Noord-Nederland plaats. Het thema dit jaar is Innovatief Organiseren. Net als twee jaar geleden biedt dit evenement de inhoud van een congres, maar in de sfeer van een festival. Het Suikerunieterrein is opnieuw het decor van het kennisfestival.

Het concept van het Kennisfestival is bedacht op Lowlands 2014, een festival met veel muziek maar ook veel dingen daaromheen. Bij het kennisfestival is dat omgedraaid: een festival met veel kennis. Het gaat behalve over technologische innovaties vooral ook over dynamisch leiderschap, nieuwe vormen van samenwerken & co-creatie en slim organiseren binnen je organisatie. Er zijn lezingen, sessies en workshops over innovatie, gecombineerd met leuke bandjes, theater, kunst en lekker eten en drinken.

Tijdens de tweede editie zijn er onder andere lezingen van topscheidsrechter Kevin Blom, hoogleraar Janka Stoker, Hans van Breukelen, Thijs Lindhout, Mark Vletter (Voys), Egbert Jan van Bel, Ben Kuiken, Erik Schoppen en tientallen sprekers. Ook zijn er optredens van onder andere Swinder. In totaal zijn er tijdens het festival zestig sessies geprogrammeerd.

Alle edities in Deventer, Breda en natuurlijk Groningen waren een groot succes. Net als twee jaar geleden vindt het festival plaats op het voormalig Suikerunieterrein aan de Energieweg, van 13.00 tot 22.00 uur. Kaarten kosten rond de 200 euro. Eten en drinken (5 a 6 consumpties) zijn wel inbegrepen.

Zie voor alle informatie en het programma de website.Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving. Lees onze cookieverklaring