Navigatie overslaan

Gro­te upda­te én gra­tis vari­ant voor com­mu­ni­ty-app Socie

De innovatieve community-app Socie heeft haar tweede versie, die grote veranderingen meebrengt, gelanceerd. De app van Groningse bodem is bedoeld voor communities zoals (sport)verenigingen om verschillende informatiestromen als e-mail, website en social media, te bundelen in één overzichtelijke app. Daarnaast biedt de app de mogelijkheid om zogenaamde pushberichten naar alle gebruikers te sturen.

Met Socie 2.0 introduceert ontwikkelaar Tizin Mobile een aantal nieuwe functies. Zo kan de beheerder nu op individueel niveau toegang verlenen aan gebruikers en kunnen leden elkaars gegevens opzoeken in een ledenlijst. Daarnaast is de app persoonlijker geworden door de mogelijkheid om een huisstijl in te voeren. Door het toevoegen van sponsoren kunnen communities nu ook geld verdienen met hun eigen app.

Met de nieuwe versie lanceert Socie bovendien Socie Start, een gratis variant van de app. De gratis versie van de app is volledig bruikbaar en geschikt voor veel communities die gemakkelijk en overzichtelijk informatie willen delen met hun leden. Communities die meer willen, kunnen tegen betaling overstappen op een uitgebreider pakket.

De ontwikkeling van de app staat ook na de lancering van de nieuwe versie niet stil. Binnenkort lanceert Socie mogelijkheden voor leden om zich aan te melden voor activiteiten en introduceert Socie mobiel betalen voor kantines en sociëteiten.

Socie wordt ontwikkelt door Tizin Mobile. Dit Groningse bedrijf ontwikkelt sinds 2007 mobiele applicaties voor verschillende platformen. In het verleden heeft zij applicaties ontwikkeld voor onder meer MyOrder, DUO, Bizztravel, NU.nl en Gasunie.

Meer informatie over Socie is te vinden op www.socie.nl

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving. Lees onze cookieverklaring