Navigatie overslaan

Guns N’ Roses vol­gend jaar naar Stadspark

De bekende rockband Guns N’ Roses komt op 23 juni volgend jaar naar het Stadspark in Groningen. Het concert maakt deel uit van de Europese tour, en trapt af met special guest en Grammy Award winnaar Gary Clark Jr. De kaartverkoop start aankomende vrijdag 9 april om 10.00 uur via Ticketmaster.

Guns N’ Roses maakte in 2016 een comeback. Tijdens de wereldtournee die daarop in 2017 en 2018 volgde, deed de rockbank ook Nederland aan: de Amerikaanse band streek toen met de Not In This Lifetime Tour neer in het Nijmeegse Goffertpark, waar ze hun langste concert ooit speelden.

Met zes studioalbums op zak is Guns N’ Roses een van de belangrijkste en invloedrijkste acts in de muziekgeschiedenis en met legendarische liveoptredens weten ze miljoenen fans over de hele wereld aan zich te binden.

The Rolling Stones

In 1999 en 2000 was het Stadspark nog het decor van concerten van respectievelijk The Rolling Stones en Tina Turner, maar daarna bleef het lange tijd stil. Tot vorig jaar, toen de gemeente aangaf te willen investeren in het Stadspark als evenementenlocatie met nationale allure. De gemeente wilde dat er grote internationale sterren naar Groningen zouden komen.

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving. Lees onze cookieverklaring