Navigatie overslaan

Heb jij de G‑factor?

Groningen is de nummer één digitale stad en regio. Hier werken jonge, ondernemende, digitale talenten aan de toekomst. In Groningen krijg jij alle kansen om in en aan de toekomst te werken, om je ideeën werkelijkheid te maken. Doe je mee? Wij zijn al begonnen, hier, in Growningen.

Groei

De Groninger G staat voor groei. Persoonlijk en economisch. In Groningen kun jij je talent verder ontwikkelen. En met jouw talent groeien onze bedrijven. We hebben hier de bruisende, inspirerende en snel groeiende stad met een digitale mindset en internationaal opererende digitale bedrijven. We hebben de bedrijven, de scene, de ruimte, de natuur en de rust om jouw talent alle kansen te geven. Welkom in Growningen! Heb jij zin om te groeien?

Growth Mindset

Groningen barst van het talent, jong en ondernemend. Hier werken digitale helden samen aan uitdagende thema’s. Leergierig, zichzelf continu uitdagend en bereid om hun kennis te delen met anderen om samen vooruitgang te boeken. Sta je open voor digitale ontwikkelingen en raak jij geïnspireerd door ondernemende mensen die pionieren en gewoon doen? Dan heb jij een growth mindset.

Goede dingen doen

Het mooie van digitalisering is dat je de hele wereld kan bereiken met je boodschap, je dienst of product. De Groninger digitale helden werken aan een betere wereld, bijvoorbeeld overal connectiviteit in de wereld, veilig internet, privacy, gezondheid en mobiliteit. Ben jij ook zo’n digitale wereldverbeteraar? Kom in actie.

Groninger G

Zonder goede G, geen toffe baan in Groningen. Hoe spreek jij ‘m uit? Oefen nu de G op zijn Gronings zodat je GGGoed je sollicitatie in gaat!

Gewoon doen

In Groningen heerst een mentaliteit van gewoon doen: je mouwen opstropen en samen met elkaar iets tofs bouwen. De gemiddelde leeftijd in Groningen is 35, en wie voelen de toekomst beter aan dan jonge mensen? We hebben hele toffe innovators.

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving. Lees onze cookieverklaring