Navigatie overslaan

Herfst­va­kan­tie? Ga erop uit in Groningen

Kinderen hoeven aankomende herfstvakantie, van 17 tot en met 25 oktober, geen moment verveeld thuis te zitten. In Groningen is namelijk van alles te doen. Van een heus filmfestival tot een stripexpositie en van theatervoorstellingen tot knutselworkshops!

Voor deze ene keer maakt het helemaal niet uit of de herfstregen met bakken uit de lucht valt. Tijdens het filmfestival ‘Cinekid’ is er in het Groninger Forum elke dag wel een leuke kinderfilm of bijzondere documentaire te zien. De festivalscouts hebben in alle hoeken van Europa gezocht naar de meest leuke, spannende, gekke of lieve films. De schatten die ze onderweg hebben opgedoken worden in de herfstvakantie gepresenteerd onder het motto ‘ik ben bijzonder’.

Voor de allerkleinsten (4+) draaien onder andere ‘Casper en Emma: een vrolijk kerstfeest’ en ‘Het Vlindermeisje’. Andere films die op het witte doek verschijnen zijn Mullewap, Phantom Boy, The Race, De keeper van Liverpool en Max Minsky en ik.

In het Reuze-mini Medialab hoeven de kinderen zich sowieso niet te vervelen. Ze kunnen hier spelen met de gaafste installaties, zich helemaal gek gamen of gewoon lekker knutselen. Er zijn ook allerlei workshops.

www.groningerforum.nl

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving. Lees onze cookieverklaring