Navigatie overslaan

Holi​dot​.com wil dé Euro­pe­se reispor­tal worden

Een reiswebsite met álle accomodaties in Europa. Overzichtelijk weergegeven, afkomstig van alle aanbieders die er zijn. Dat is de website van het Groningse bedrijf Holidot.com die sinds januari online is. Directeur Jan-Peter Cruiming, bekend van Nationalevacaturebank.nl, is de bedenker van de site.

Volgens Cruiming is de meerwaarde van de site groot. "Er is al veel digitaal aanbod van reizen, maar dat is niet goed geïndexeerd", aldus de directeur. "Als je op vakantie wilt, waar moet je dan zoeken? Als je naar een bepaalde regio wilt, wil je graag alle beschikbare accommodaties: campings, hotels, of bijvoorbeeld kastelen. En dat in een complete lijst met alle aanbieders. Holidot.com wordt een overzichtelijke reisportal."

Portal inderdaad, want de site is behoorlijk interactief. Niet alleen kun je reviews maken, je favorieten opgeven en deze delen met andere bezoekers, je kunt ook rechtstreeks contact met elkaar opnemen. Op al je voorkeuren kun je zoeken: bijvoorbeeld of je de kinderen mee wilt, of de hond, of vegetarisch wilt eten. Ben je op zoek naar een eigen vakantiewoning, dan geef je een zoekopdracht en rolt het kasteel van je dromen vanzelf je mailbox in.
En mocht je gezelschap willen op reis, dan kun je gebruik maken van de speciale vakantiemaatjes zoekfunctie. "Ideaal voor vrijgezellen", vindt Cruiming. Of de site niet gebruikt gaat worden als verkapte datingsite? "Dikke kans, hij is wel gratis. Maar dat zou alleen maar leuk zijn."

www.holidot.com

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving. Lees onze cookieverklaring