01/11/2008

iWink en Gasunie gaan samenwerken

De N.V. Nederlandse Gasunie en IT-bedrijf iWink gaan samenwerken. De twee bedrijven hebben een partnership gesloten voor interactief webdesign wat betreft de websites en interne webapplicaties van Gasunie. De samenwerking wordt aangegaan voor een langere periode.

iWink zal de komende periode de lopende projecten voortzetten en nieuwe projecten opstarten. Marc Schriemer, salesmanager bij iWink: "We zijn heel blij dat Gasunie na een uitgebreid selectietraject uiteindelijk voor ons heeft gekozen. Ik zie het als een groot compliment voor iWink. Voor goede internetbureaus hoef je niet per se naar het westen van Nederland."

"Gasunie heeft gekozen voor iWink, omdat het bedrijf grotere bedrijven tot hun klantenkring rekent en daar vergelijkbare trajecten als bij Gasunie tegenkomt. Zij beheersen alle disciplines waarvoor Gasunie een externe partner zoekt. De door hen geleverde producten hebben een goed niveau", aldus Hansch van der Velden, manager Communicatie Gasunie.

iWink is een full service internetbureau uit Groningen. Het bedrijf ontwikkelt dagelijks websites en webapplicaties voor bedrijfsleven en overheden en gebruikt daarbij voornamelijk door iWink LAB ontwikkelde producten. Deze ontwikkelafdeling van iWink vormt het hart van haar dienstverlening. iWink was één van de partijen in de 'Er gaat niets boven Groningen'-campagne die eerder dit jaar een Bronzen Effie won.

01/10/2008
Nieuw logo voor gemeente Groningen
01/10/2008
Bellen.com viert jubileum