Navigatie overslaan
01/02/2011

Iedereen in Groningen een eigen winkel dankzij Jonge Ondernemers Plan

In Groningen kan bijna iedereen nu een winkel beginnen, maar hoe? De kosten voor de huur van een winkelpand hoeven in elk geval geen bezwaar meer te zijn. Dat is te danken aan het initiatief JOP. Deze drie letters staan voor ‘Het Jonge Ondernemers Plan’. JOP is een stichting die er voor zorgt dat ondernemende jonge Groningers nu snel en goedkoop een winkelpand kunnen huren. JOP gebruikt daarvoor namelijk tijdelijk leegstaande winkelpanden.

Het Jonge Ondernemers Plan is een initiatief van Karina Bakx. Zij heeft een heel netwerk aan onroerend goed makelaars om zich heen verzameld, zodat alle winkelpanden die te lang leeg staan kunnen worden aangeboden. JOP selecteert, begeleidt, biedt extern advies en verzorgt huisvesting voor jonge ondernemers. In samenwerking met makelaars en pandeigenaren biedt JOP huisvesting aan nieuwe winkels.

Startende ondernemers kunnen zich aansluiten bij JOP. Zij kunnen samen met coaches hun ondernemingsplan uitwerken en een winkel of initiatief beginnen in een tijdelijk leegstaand winkelpand.

www.jopgroningen.nl

01/01/2011
Wubbo Ockels-fonds na zinken Ecolution
01/01/2011
Innovatie in elektrische installaties