Navigatie overslaan
01/09/2012

Innovatiespotter brengt noordelijke innovatieve bedrijven in kaart

Noord-Nederland kent een groot aantal innovatieve bedrijven, maar ze zijn lang niet bij iedereen bekend. Het Groningse bedrijf Q-modus heeft nu een database opgesteld met zo’n tweeduizend innovatieve bedrijven in Noord-Nederland: Innovatiespotter.nl. Dankzij de website kunnen ondernemers gemakkelijk in contact komen met andere bedrijven die voor de eigen onderneming nuttige innovatieve diensten of producten leveren.

Volgens Q-Modus wachten ondernemers vaak tot een bedrijf zich zelf meldt met een innovatie. Daarnaast zijn innovatieve bedrijven over het algemeen slechts bij een beperkte groep ondernemers bekend. Hierdoor kunnen vraag en aanbod elkaar niet altijd even goed vinden. Met de Innovatiespotter kunnen ondernemers nu zelf op zoek naar geschikte innovatiepartners in Noord-Nederland.

De Innovatiespotter bevat bedrijfsprofielen die via trefwoorden zijn te vinden. Met deze trefwoorden is van elk innovatief, kennisintensief of specialistisch bedrijf een uniek profiel beschikbaar. Ondernemers, maar ook gemeenten, kennisinstellingen en clusters, kunnen nu voor de introductieprijs van 450 euro per jaar abonnee worden. Vervolgens kunnen zij gericht zoeken naar innovatieve bedrijven in de database en profiteren van innovatienieuws, marktinzichten, trends, marktgegevens en advertentiemogelijkheden.

Oprichter van Innovatiespotter is het Groningse Q-Modus. Dit bureau, een spin-off van de Rijksuniverstiteit Groningen, richt zich op het faciliteren van innovatieprojecten in het noorden en oosten van Nederland.

www.innovatiespotter.nl

zaterdag 01 september 2012
Groningse app MyOrder staat aan vooravond van grote doorbraak
zaterdag 01 september 2012
Nieuwe masteropleiding Renewable Energy op Hanzehogeschool Groningen