Navigatie overslaan

Inno­va­tie­ve Dry­mer na lan­ge ont­wik­ke­lings­fa­se ein­de­lijk op de markt

In Stadskanaal is op 15 juni officieel de verkoop van het innovatieve vervoersmiddel, de Drymer, van start gegaan. Er is in Groningen en Stadskanaal liefst zeven jaar gewerkt aan de futuristische driewieler met elektromotor. Door de twee kantelende voorwielen biedt de Drymer, die een snelheid van 25 kilometer per uur kan bereiken, zijn bestuurder een unieke rijbeleving.

De ontwikkeling van de Drymer startte ooit met het oog op het fileprobleem. Nu is de innovatieve driewieler echter vooral een duurzaam alternatief voor autorijden in drukke stadscentra, die steeds vaker autovrij worden verklaard. Naast de functionaliteit van de Drymer is echter ook de ervaring een belangrijk speerpunt. ‘Het is een heel andere rijbeleving en ziet er ook nog eens trendy en exclusief uit’, aldus de directeur van Drymer BV Eric Vos tijdens de marktintroductie.

De Drymer is verkrijgbaar met en zonder aerodynamische overkapping. Geïnteresseerden kunnen via de website van Drymer BV een proefrit met het innovatieve vervoersmiddel aanvragen.

www.drymer.nl

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving. Lees onze cookieverklaring