Navigatie overslaan

Inter­net­on­der­ne­mer uit Win­scho­ten bui­ten­ge­woon suc­ces­vol met Gebruik​te​au​to​.nl

De beste internetondernemer van Nederland van het jaar komt uit Winschoten. Althans: dat is volgens de jury van het RTL7-programma De Succesfactor het geval . Deze riep Jean-Luc Erdman met zijn internetzoekmachine Gebruikteauto.nl uit tot de beste en meest succesvolle internet-ondernemer in de automotivebranche. Zijn zoekmachine ontwikkelt zich tot een soort autovariant op Marktplaats, en is al bijna even succesvol. Waarmee opnieuw is aangetoond dat afstand geen enkele reden meer is om succesvol te zijn in Nederland. Ook andere ICT-bedrijven uit de provincie Groningen lieten dat al zien, en behoren tot de landelijke top.

Met Gebruikteauto.nl biedt Erdman een aantrekkelijk platform voor autobedrijven om hun occasions te presenteren. In de eerste plaats is de website de goedkoopste aanbieder in de markt. Autobedrijven kunnen er onbeperkt adverteren met hun bedrijfsvoorraad voor een totaalbedrag van 195 euro per jaar. Daarnaast biedt de site de mogelijkheid om maar liefst dertig foto’s te plaatsen per voertuig.

Jean-Luc Erdman is trots op zijn benoeming tot beste internetondernemer in de Nederlandse automotive branche. Eerder werd ook al bekendgemaakt dat zijn bedrijf voor de tweede keer genomineerd was voor de Website van het Jaar in de categorie automotive.

Het gaat dus goed met zijn onderneming, ook - of misschien wel juist – in deze crisistijden. Zijn bedrijf groeit nog steeds en sluit langzamerhand aan bij de absolute top zoals Marktplaats, Autotrack en AutoScout24.

De prijs die hij won als meest succesvolle ondernemer in de automobielbranche was een zogenaamd exposure-pakket. Die bestond uit een tv-interview en tv-uitzending in het televisieprogramma De Succesfactor en veel media-aandacht in het Het Financieele Dagblad en De Telegraaf, waardoor de bekendheid en exposure nog eens verder werden vergroot.

www.gebruikteauto.nl

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving. Lees onze cookieverklaring