Navigatie overslaan

Jon­ge Har­ten Fes­ti­val: grens­ver­leg­gend the­a­ter voor en door jongeren

Spannende performances, gedurfde toneelvoorstellingen, crossovers van talentvolle jonge makers, theater, dans, muziek en meer. Het is het Jonge Harten festival in een notendop. Dit grensverleggende evenement voor en door jongeren staat op de agenda van 21 tot en met 28 november.

De organisatie belooft een week vol internationale topvoorstellingen. Op het programma staan dan ook onder andere de unplugged versie van de energieke popopera ‘Porgatorio’ van Emio Greco en de male-version van de danshit The Language of Walls van Club Guy & Roni. Ook ‘Rennen’ en ‘Pubers bestaan niet’ van De Kopergietery, beide genomineerd voor ‘meest indrukwekkende productie’, zijn in Groningen te zien. Overigens krijgen ook eigen producties en jong talent de kans zich op het Jonge Harten Festival aan het publiek te tonen. Voor de theaterliefhebber is dit theaterfestival dus een echte ‘must-be’.

Elke zaterdagavond is er een swingavond in Vera. Op de eerste en laatste avond van het festival (21 en 28 november) zal de swingavond in het teken staan van Jonge Harten! Houd deze website in de gaten om te lezen wat je allemaal kunt verwachten.

www.jongeharten.nl

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving. Lees onze cookieverklaring