01/12/2010

KavelTrader.nl biedt overzicht van alle beschikbare kavels in Nederland

Het Groningse bedrijf KavelTrader heeft een website gelanceerd met een overzicht van alle beschikbare bouwkavels in Nederland. De website biedt een overzicht van kavels bestemd voor woningbouw, maar ook voor recreatiewoningen, kantoorpanden en kavels voor agrarisch onroerend goed. Op KavelTrader.nl kan iedereen die een kavel te koop aan wil bieden deze gratis op de site laten plaatsen.

In het overzicht van woningbouwkavels dat KavelTrader biedt, is een groot aanbod op verschillende locaties in heel Nederland en in elke prijsklasse te vinden. De bezoeker van de site kan de woningbouwkavels per provincie, gemeente of plaats bekijken om op die manier zo snel mogelijk een geschikte kavel in de gewenste regio te vinden.

Om een zo compleet mogelijk overzicht van beschikbare kavels te kunnen geven is Kaveltrader op zoek naar nieuwe stukken grond op geschikte locaties. Door contacten te leggen met gemeentes en projectontwikkelaar en tevens de mogelijkheid voor particulieren te creëren om hun kavels aan te bieden, kan de website een uitgebreid en zeer actueel overzicht van beschikbare kavels en percelen geven.

01/11/2010
Groningen uitgeefstad: nieuwe Bosatlas gewijd aan Nederland Waterland
01/11/2010
Poolnacht van Groningen: tot 15 januari volop aandacht voor de Poolgebieden