Navigatie overslaan

Kral brengt Pho­toD­VD op de markt

Anouk Kral, telg uit de familie van de voormalig Kral fotowinkels heeft de opvolger van het fotoboek gelanceerd. Haar nieuwe bedrijf PhotoDVD geeft de consument de mogelijkheid om met toevoeging van muziek, teksten, beweging en sfeervolle beeldovergangen digitale foto’s op een dvd te plaatsen. Het resultaat kan levensgroot op de TV worden bekeken en is, zoals Kral het noemt, “een film van foto’s”. Samen foto’s kijken wordt nu nog leuker.

PhotoDVD is een online service (www.photodvd.nl) waarbij geen software hoeft te worden gedownload. Computerkennis is niet noodzakelijk. "Veel consumenten zijn bang om via internet een programma op hun computer te installeren" legt Anouk uit. "Omdat het risico van het binnenhalen van een gevaarlijk virus voortdurend op de loer ligt hebben wij bewust gekozen voor een online oplossing."

Het lot van foto's van een vakantie of een familiebijeenkomst is vaak de schoenendoos of vergeten worden op de harde schijf van de computer. Even snel foto's kijken is er dan niet meer bij. Anouk Kral verwijst met haar nieuwe product deze gang van zaken resoluut naar het verleden. "Zie het maar als een bewegend fotoboek op televisie", omschrijft Kral haar nieuwe activiteit. "Het maakt de fotoverzameling weer toegankelijk en eenvoudig te delen met iedereen, zelfs met familie en vrienden in het buitenland."

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving. Lees onze cookieverklaring