Navigatie overslaan

Launch Café: op één na bes­te flex­werk­plek van Nederland

Ben je goed op weg met een eigen onderneming, maar is het nog wat vroeg om al een hele bedrijfsruimte te betrekken? Klop dan eens aan bij het Launch Café, dat in hartje Groningen flexwerkplekken aanbiedt. Want als het over flexplekken gaat, bestaat er haast geen betere: het Launch Café werd niet voor niks verkozen tot de op één na beste flexwerkplek van Nederland.

In de Nationale Flexplektest moest het Launch Café alleen het Amsterdams Boven de Balie voor zich laten. ‘En daar zijn we met het Launch Cafe ontzettend trots op’, aldus initiatiefnemer Koen Atema. ‘Het testteam bezocht niet alleen de grote en bekende flexplekken, maar ook de verborgen pareltjes.’

Het Launch Café biedt startende ondernemers alle faciliteiten die ze nodig hebben om hun ideeën in de praktijk te brengen. Glasvezelinternet, gratis prints, kamers waar je in alle rust een telefoontje kunt plegen en, niet te vergeten, gratis koffie. Bij de koffieautomaat kom je natuurlijk ook nog eens volop collega-ondernemers tegen. Dat maakt van het Launch Café dus niet alleen een goede werkplek, maar ook de perfecte netwerkplek.

Nieuwsgierige starters kunnen kosteloos een dag lang komen ‘testwerken’ in het Launch Café. Bevalt het, dan kun je ervoor kiezen een abonnement te nemen, maar is dat je nog niet flexibel genoeg, dan kun je ook een Flex Dagkaart of een Strippenkaart voor meerdere dagen aanschaffen.

Meer informatie: www.launchcafe.nl

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving. Lees onze cookieverklaring