Navigatie overslaan

Let’s Gro 2018: samen wer­ken aan een geluk­ki­ge toe­komst voor Groningen

Vorig jaar was het bijzondere ‘inspiratiefestival’ Let’s Gro een groot succes. In totaal kwamen zo'n 12.500 bezoekers een kijkje nemen. Maar nog belangrijker was dat een groot deel van hen actief deelnam aan het programma. Want dat is precies waar het festival om draait: samen denken en dromen over de toekomst van Groningen. Ook dit jaar is daartoe weer volop gelegenheid, want van 31 oktober tot en met 3 november vinden onder de vlag van Let’s Gro weer tal van inspirerende evenementen en bijeenkomsten plaats, ditmaal rond het overkoepelende thema ‘Geluk’.

Let’s Gro is een inspiratiefestival over de toekomst van de Stad en zijn omgeving. Samen denken en dromen over hoe de toekomst van Groningen eruit zou kunnen zien, elkaar laten zien wat er nu al in Groningen gebeurt en wat je samen voor elkaar kunt krijgen in de nabije toekomst. Vrijwel alle thema’s die daarin een belangrijke rol (kunnen) spelen passeren daarbij de revue, van energie en duurzaamheid tot gezondheid, voedsel en sport en van architectuur, kunst en ruimtelijke ontwikkeling tot de digitale wereld, slimme bereikbaarheid, onderwijs, economie en internationalisering; als het onze toekomst kan vormen, komt het langs op Let’s Gro.

Tijdens Let’s Gro is er in Groningen zoveel te doen dat een kort overzichtje er geen recht aan kan doen. Het volledige, bomvolle programma is te vinden op LetsGro.nl, maar hieronder presenteren we alvast een kleine selectie van een aantal aansprekende programmapunten.

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving. Lees onze cookieverklaring