Navigatie overslaan

Let’s Gro gaat onli­ne ver­der als Let’s GrOnline

Vanwege de coronacrisis gaat er voorlopig een streep door alle festivals. Het Groningse inspiratiefestival Let’s Gro gaat echter online verder. In een andere vorm, én onder een andere naam: Let’s GrOnline.

Geen 120 activiteiten in vier dagen. Geen volle zalen en geen tent op de Grote Markt, maar speciale podcasts, bijzondere gesprekken en virtuele ontmoetingen op de website letsgro.nl en via social media. Dat is in een notendop Let’s GrOnline.

Net als tijdens het fysieke festival staat nog steeds de toekomst van Groningen centraal. Daarbij gaat het om onderwerpen als de toekomst van onze economie, de zorg voor elkaar, samenleven op gepaste afstand en nieuwe vormen van onderwijs, kennis delen, cultuur, sport, consumptie en vrijetijdsbesteding.

Let’s Gro Roomservice

Nieuw in de online opzet van het festival is de ‘Let’s Gro Roomservice’ in samenwerking met Forum Groningen. Let’s Gro faciliteert net als anders het podium, maar nu digitaal. En niet pas in november, maar nu al.

Iedereen met goede ideeën wordt uitgenodigd om gebruik te maken van het digitale podium. Er zijn een aantal digitale ruimtes gratis te reserveren met elk hun eigen mogelijkheden. Bijvoorbeeld een digitale denktank waar mensen tot 50 personen met elkaar een discussie kunnen voeren over de toekomst van Groningen.

Bezoekers kunnen de events online bijwonen. Lukt dat niet? Alle evenementen worden opgenomen en zijn later terug te kijken.

Eigenlijk zou de komende editie van Let’s Gro in het teken staan van klimaatverandering.

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving. Lees onze cookieverklaring