Navigatie overslaan

Film­pje: maak ken­nis met inno­va­tie­ve gar­na­len­ver­wer­ker Heiploeg

Garnalenverwerker Heiploeg in Zoutkamp was een van de drie finalisten van de Groninger Ondernemingsprijs 2019. Deze korte bedrijfsfilm, gemaakt in opdracht van de ambassadeurs van Groningen, geeft niet alleen een kijkje achter de schermen van dit oer-Groningse bedrijf, maar laat ook zien op welke manier Heiploeg innovatief, groen én duurzaam bezig is. En ondertussen groeit als kool.

Heiploeg, 365Werk en Witec

Er waren tien bedrijven genomineerd voor de Groninger Ondernemingsprijs 2019 . Drie daarvan - Heilpoeg, 365Werk en Witec - schopten het tot de finale. Uiteindelijk riep de jury Witec uit als winnaar.

Succesvolle Groningse bedrijven

In het kader van deze wedstrijd zijn van alle genomineerden korte bedrijfsportretten gemaakt. De films laten zien wat voor bijzondere en succesvolle bedrijven er in Stad en provincie Groningen gevestigd zijn. De video’s zijn gemaakt door Statement communicatie adviesbureau, in samenwerking met filmmaker Jelmer Buitenga.

De overige genomineerden waren WHIMZEES, EAZ Wind, Bakkerij Haafs, Qbit, Gadero, Solarfields en Boikon. Witec, 365Werk en Heiploeg waren de finalisten.

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving. Lees onze cookieverklaring