Navigatie overslaan

Mani­fes­ta­tie zet noor­de­lij­ke IT-markt op de kaart

Een nieuwe IT-manifestatie die in oktober in Groningen gehouden wordt, moet de noordelijke informatietechnologiemarkt op de kaart zetten. Het evenement, getiteld NITE, wordt gehouden op 15 en 16 oktober.

Bezoekers kunnen een uitgebreid programma verwachten met een beurs waar alle IT-gerelateerde sectoren vertegenwoordigd zullen zijn. Aanbieders, afnemers en opleidingen bemannen hun stands, er is een banenmarkt, Speed Training en de mogelijkheid tot netwerken.

Tijdens het tweedaagse congres worden ontwikkelingen in de sector besproken en komen toepassingen van IT in het bedrijfsleven en de maatschappij aan bod. Het evenement wordt overkoepeld door een online informatieplatform & community, die toegankelijk is voor alle IT-experts die werken en/of wonen in het Noorden. De manifestatie wordt afgesloten met het feest Night of the nITE.

Het evenement wordt gesteund door de grote gemeentes, de provincies, de NOM, SNN, ict@NN, ICT-Noord, ICT Platform Groningen, ICT-vereniging Noord-Nederland, Syntens, Kamer van Koophandel Noord-Nederland, MKB-Noord, grote werkgevers, werkgevers- en vakverenigingen en vakbonden, Rijksuniversiteit Groningen, hogescholen en andere onderwijsinstellingen, vakbladen en diverse belangenorganisaties.

Zie voor meer informatie www.nite.nu

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving. Lees onze cookieverklaring