Navigatie overslaan

Mar­ke­ting Gro­nin­gen geno­mi­neerd voor twee awards

Marketing Groningen is genomineerd voor prestigieuze awards. Samen met vier andere grote steden maakt Groningen kans op de Nationale Citymarketing Trofee. Daarnaast is het bureau in de race voor een prijs van de meest succesvolle reclamecampagne van het Noorden. Deze award is een initiatief van Nederlands Instituut voor Marketing (NIMA) Regio Noordoost.

De Nationale Citymarketing Trofee wordt gegeven aan de stad die het beste beleid voert, zich het beste in de media laat zien en kan aantonen dat de marketing van de stad ook resultaat heeft. Een vakjury onder leiding van voorzitter Gerd Leers (oud burgemeester van Maastricht) zal de steden op deze onderdelen beoordelen. Naast Groningen maken ook Amersfoort, Den Haag, Haarlem en Rotterdam kans op de prijs voor steden met meer dan 100.000 inwoners.

Het NIMA looft in de regio Noordoost een prijs uit voor de beste reclamecampagne. Marketing Groningen heeft de nominatie te danken aan de succesvolle campagne spotgroningen.nl, waarbij mensen thuis hun eigen tv-spotje over Groningen kunnen maken. De beste spotjes worden op de landelijke tv uitgezonden.

www.toerisme.groningen.nl

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving. Lees onze cookieverklaring