Navigatie overslaan

Mar­tijn Roden­boog (30) met mobie­le tele­foon­si­te in voet­spo­ren Ben Woldring

Groningen is een stad met een steeds sterker wordende ICT-sector. Die industrie heeft al toonaangevende bedrijven en ondernemers opgeleverd zoals The Factor.E of BenCom.nl, van Ben Woldring. Daar komt nu een nieuwe internet-ondernemer bij, met een landelijk succesvolle vergelijkingssite voor mobiele telefonie. Het gaat om de 30-jarige Martijn Rodenboog.

Hij is oprichter en eigenaar van de website NieuweMobiel.nl. Daarop worden mobiele telefoons met elkaar vergeleken, vooral op het gebied van prestatie en gebruiksvriendelijkheid.
Zijn website lijkt een schot in de roos, en mag zich verheugen in een sterk groeiende publieke belangstelling. En ook in een grote belangstelling van adverteerders, die hun producten onder de aandacht willen brengen op de volstrekt onafhankelijke website.

‘Ja, het gaat heel erg goed. Zὀ goed, dat we nu bezig zijn om ook buitenlandse versies van NieuweMobiel.nl in andere Europese talen te ontwikkelen en dus in andere landen uit te brengen. En we hebben zojuist ook een nieuwe product-vergelijkingssite ontwikkeld, naar aanleiding van de komst van de ipad en de enorme belangstelling voor tablets. “NieuweTablet.nl”, is de naam van deze nieuwe website’, aldus Martijn Rodenboog.

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving. Lees onze cookieverklaring