Navigatie overslaan

Ned­mag geno­mi­neerd voor Bes­te Werk­ge­vers Award 2013

Nedmag in Veendam is genomineerd voor de Beste Werkgevers Awards 2013. Het bedrijf wint en verwerkt hoogwaardige minerale grondstoffen uit een unieke zoutlaag die zich op 2000 meter diepte in de Noord-Nederlandse bodem bevindt. Het Beste Werkgeversonderzoek is dit jaar voor de twaalfde keer door Effectory en Intermediair uitgevoerd om een objectief oordeel te kunnen vellen over werkgeverschap in Nederland.

Aan het onderzoek dat uiteindelijk moet leiden tot twee ranglijsten – één voor bedrijven met meer en één voor bedrijven met minder dan 1000 medewerkers - hebben 316 organisaties deelgenomen. Daarmee is dit het grootste en meest betrouwbare onderzoek van Nederland. De positie die organisaties op de ranglijst krijgen, is gebaseerd op de algemene tevredenheid van de eigen medewerkers. Nedmag is hierin doorgedrongen tot de top 50 van bedrijven met minder dan 1000 medewerkers en dingt zodoende mee naar de titel Beste Werkgever van Nederland.

Nedmag produceert hoogwaardige doodgebrande magnesiumoxide (Dead Burned Magnesia – DBM), magnesiumchloride, calciumchloride en magnesiumhydroxide. Deze producten worden onder andere gebruikt bij de productie van vuurvaste stenen voor het bekleden van cement en staalovens, boorspoelingproducten voor de olie- en gas industrie, gladheid- en stofbestrijding op wegen en vlamvertragers in hittestabilisatoren voor PVC- producten. Maar ook kwaliteitskritische sectoren als de voedingsmiddelen- en de cosmetische en medische industrie weten steeds vaker de weg naar Nedmag te vinden. Producten van Nedmag worden verkocht in Europa, Noord Amerika, Midden Oosten en Azië.
Het succes van Nedmag berust voor een belangrijk deel op de unieke zoutlaag die zich in miljoenen jaren heeft gevormd op een diepte van 2000 meter in het noorden van Nederland. Deze bevat magnesiumzout van een ongeëvenaarde zuiverheid. Daardoor is het Veendammer bedrijf in staat om zeer hoogwaardige producten te produceren.

www.nedmag.nl

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving. Lees onze cookieverklaring