01/08/2008

Netwerksite Kamer van Koophandel blijkt succes

Ondernemers in Groningen kunnen nu nog makkelijker contact met elkaar onderhouden om te netwerken of om informatie uit te wisselen dankzij een uniek digitaal netwerk van de Kamer van Koophandel Noord-Nederland.

Het betreft een online community voor ondernemers die de Kamer van Koophandel (KvK) begin dit jaar lanceerde, kvknetwerk.nl. Onlangs is de duizendste deelnemer verwelkomd.

De Kamer van Koophandel zette de community op omdat bleek dat deelnemers aan bijeenkomsten en seminars na afloop vaak met elkaar in contact wilden blijven. Omdat uitwisseling van contactgegevens door de KvK niet altijd toegestaan is in verband met de wet op de privacy, werd de netwerksite bedacht.

Op de community kunnen ondernemers contact met elkaar onderhouden, kennis uitwisselen, hun netwerk uitbreiden, het nieuws volgen, een regionale evenementenagenda bekijken en deelnemen aan verschillende groepen. Ook is er ruimte voor eigen initiatief: ondernemers kunnen zelf groepen opzetten, evenementen als groepslunches organiseren, anderen uitnodigen of eigen evenementen op de kalender plaatsen. Deelname aan het netwerk is gratis.

www.kvknetwerk.nl

01/06/2008
Verbrander biomassa overweegt vestiging Eemshaven
01/06/2008
UMCG opent centrum voor ouderenzorgNieuw artikel