Navigatie overslaan

Nieu­we net­werk­club voor groei­end aan­tal jon­ge Gro­ning­se ondernemers

Jonge Groningers kiezen er steeds vaker voor om zelfstandig te worden en een eigen bedrijf te beginnen. Misschien heeft dat te maken met de economische situatie, waardoor er minder vaste banen beschikbaar zijn. Maar het heeft zeker ook te maken met de wens van veel jongeren om zelfstandig werkzaam te zijn. Dat geldt in elk geval voor de oprichters van een nieuwe netwerkclub ‘Je Maandelijkse Portie’, een evenement voor jonge startende ondernemers. Bijgaand een video-impressie die werd gemaakt in het Prinsenhofhotel aan het Martinikerkhof.

Tijdens de reguliere netwerkborrel die druk werd bezocht, bleek dat veel jonge Groningers - young professionals, entrepreneurs, designers en andere creatieven - bijzonder ondernemend zijn ingesteld en de meest uiteenlopende zakelijke activiteiten gaan of willen ontplooien.

‘Friday afternoon drinks for an exclusive network of entrepreneurs’, zo luidde de ondertitel van de bijeenkomst in het Prinsenhof. Er kwamen tientallen jongeren en ook iets ouderen op af om elkaar te treffen. Het was de vierde keer dat ‘Je Maandelijkse Portie’ werd gehouden.

Volgens de organisatoren is het doel om iets exclusiefs neer te zetten,’ iets waar je wat aan hebt en net iets meer dan waar je in eerste instantie aan zou denken.’

‘Samen met onze partners willen wij iets neer zetten wat op alle vlakken een impressie zal achterlaten. Wij doen dit onder het genot van een hapje en een drankje, de juiste hoeveelheid lounge, lekkere muziek en een relaxte sfeer. We willen mensen uit verschillende disciplines een kans bieden om op een ontspannen manier elkaar te leren kennen, vruchtbare partnerships aan te gaan en ideeën te initiëren.’

http://www.jemaandelijkseportie.nl

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving. Lees onze cookieverklaring