Navigatie overslaan

Noord Neder­lands Orkest speelt hits DJ Armin van Buuren

Het Noord Nederlands Orkest (NNO) uit Groningen goes trance. Op 4 en 5 maart speelt het orkest hits van de wereldberoemde DJ Armin van Buuren in georchestreerde arrangementen. Op 4 maart is het concert te beluisteren in Leeuwarden, op 5 maart in Groningen.

Op het programma staan klassieke vertolkingen van In and out of Love, Touch me, Communication, Hymn, Wall of Sound, Exhale, The Sound of Goodbye, Shivers, Serenity, Zocalo en Blue Fear.

Doorgaans beginnen klassieke voorstellingen direct na de avondmaaltijd, maar voor deze Armin van Buuren Tribute gelden andere regels. Het NNO onder leiding van dirigent Hans Leenders begint om 22.30 uur. Het concert gaat vergezeld van een spectaculaire lichtshow door Nico de Rooij en na afloop is er een afterparty met DJ Remy.

Armin van Buuren is enthousiast over het initiatief en bezoekt het concert in Groningen. "Ik vind het een spannend initiatief. Het zijn twee werelden niet op het eerste gezicht gemakkelijk te verenigen zijn maar ik denk dat het in de praktijk wel eens iets teweeg kan brengen. Ik vind het te gek dat het NNO zijn nek durft uit te steken. Er is veel geflirt tussen de twee genres maar nu gaat het ook echt gebeuren. Dat is fantastisch”, aldus de DJ.

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving. Lees onze cookieverklaring